ساخت کاغذ

شیوه های ساخت کاغذ

ساخت کاغذ

شیوه های ساخت کاغذ

۱ مطلب در بهمن ۱۴۰۰ ثبت شده است

سه شنبه, ۱۲ بهمن ۱۴۰۰، ۰۲:۰۵ ب.ظ

دستمال کاغذی مومی

دستمال کاغذی و کاغذ مومی

کاغذهای قابل شستشو و ضد روغن برای نانوایان و نانوایان بسیار مفید است. اگر کاغذ پخت را به شکل کیک یا روی ظرف پخت قرار دهید. کیک یا کیک برنجی به ورقه پخت نمی چسبد. به راحتی از بین خواهد رفت. اگر نمی خواهید فر در اثر پخت بیش از حد کثیف شود. می توانید از کاغذ روغنی هم استفاده کنید. برخی از افراد نیز از کاغذ مومی برای بسته بندی ساندویچ های خود استفاده می کنند. حالا کاغذ روغنی از بین رفته است. فقط کاغذ ضد روغن در خانه مانده است. یا قصد خرید کاغذ روغنی به جای کاغذ روغنی را دارید؟ آیا می توانم به جای کاغذ روغنی از کاغذ روغنی استفاده کنم؟ درست است که دو ورق یکسان هستند اما برای یک هدف در آشپزخانه طراحی نشده اند، به عنوان مثال استفاده از کاغذ روغنی در فر برای پخت کیک یا شیرینی می تواند باعث آتش سوزی شود. در اینجا چیزهایی است که باید در مورد استفاده صحیح از این دو پوشش بدانید تا از اشتباهات خطرناکی مانند آتش سوزی جلوگیری کنید.

تفاوت بین کاغذ روغنی و کاغذ روغنی

هر دوی این کاغذها چسبناک نیستند. اما بزرگترین تفاوت بین کاغذ مومی و کاغذ مومی (چون به طرق مختلف نمی توان از آن استفاده کرد) روکش کاغذ است. کاغذ کره از الیاف پنبه تهیه می شود. که یک چسب شیمیایی خالص برای چوب است و با یک سیلیکون نازک پوشیده شده است بنابراین گرما، گرما و رطوبت در چوب وجود ندارد. دستمال با موم یا موم پوشیده شده است. بافت های مرطوب نمی چسبند، اما گرما تولید نمی کنند. دستمال کاغذی را می توان برای اهداف مختلفی در مایکروویو استفاده کرد. اما کاغذ ذوب می شود وقتی در فر بماند دود می کند یا می سوزد. برای جلوگیری از دود شدن کیک اگر یک کیک درست کنید و آن را با آب رنگ کنید می توانید از کاغذ مومی در فر استفاده کنید. برای همین کار می توان از کاغذ شستشو و کاغذ روغنی استفاده کرد. فقط می توان از کاغذ لباسشویی استفاده کرد تا با حرارت فر تماس پیدا نکند.

کاغذ ضد آب را به کاغذ ضد روغن تغییر دهید

کاغذ روغنی برای شما گران است. بنابراین مجبور نیستید چیز زیادی در خانه بخرید. (کاغذ ضد گریس ارزانتر از کاغذ روغنی است.) کاغذهای ضد گریس از لمینیت بهبود نمی یابند و ممکن است برخی افراد با آن مشکل داشته باشند. اگر در جایی کیک درست می کنید که نمی خواهید کاغذ گرم شود. می توانید از کاغذ ضد روغن استفاده کنید. هنگامی که کاغذ پایه در هنگام پخت در معرض آتش قرار می گیرد می توانید به جای کاغذ مومی کف تابه را کف بپاشید. یا تابه ها و تابه ها را با مقدار کمی روغن یا روغن چرب کنید.اگر پخت و پز برای شما خوب است. می توانید تابه های سیلیکونی نچسب بخرید. بنابراین لازم نیست نگران کاغذ بادوام باشید.

۰ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۱۲ بهمن ۰۰ ، ۱۴:۰۵